Přednášky Ježíš - Tvá naděje

Dnešní doba je plná nejrůznějších událostí. Nabízí mnoho zajímavých příležitostí, nečekaných možností a podnětů ze všech stran. Na druhou stranu přináší také ekonomickou nejistotu, obavy z budoucnosti, různé starosti a nemoci. Pro mnohé je těžké se v ní orientovat a ztrácí jistotu. 

Je tu však řešení – Ježíš, zdroj naděje dostupný pro každého. 

Od 29. října do 14. prosince 2024 probíhá ve Společenském centru Bethany v Praze 4 série 27 inspirativních večerů. Začátek je vždy v 18:30 a vstup je zdarma. Hlavním řečníkem je známý český developer, investor a hluboce věřící křesťan Radim Passer. 

Cyklus biblických přednášek se zaměřuje na témata, která se týkají smyslu života, duchovního růstu a toho, jak nám víra může pomoci v každodenních situacích. Dozvíte se, co Bible – základní pramen víry a průvodce životem – říká o životě v souladu s křesťanskými hodnotami; o síle modlitby a o tom, jak žít zdravě a v rovnováze – nejen fyzicky, ale i duševně a duchovně. 

Dne 6. 11. se můžete těšit také na vyprávění životního příběhu Radima Passera, který, i přes četné životní výzvy a obtíže, nalezl sílu a naději ve víře v Pána Boha. Jeho zkušenost přináší povzbuzení, že i v těžkých časech lze najít cestu k radosti a naplnění. Jak sám říká, víra v Boha je nejlepším rozhodnutím, které kdy učinil, a považuje jej za zásadní moment svého života, který mu přinesl největší radost a smysl.

Přijďte a najděte naději i Vy!

Pozvání na přednášky

Termíny přednášek